Zoek     Contact  

Lekker Pûh!!!

Lekker Pûh!!!

Voor het behandelen van overgewicht bij gezonde kinderen maakt Eten Met Plezier  gebruik van de unieke methode Lekker Pûh!!!Lekker Pûh!!! is speciaal voor jongeren van 5 t/m 18 jaar. De Lekker Pûh!!! methode motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers hierbij is van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in je dagelijks leven. Er zijn verschillende handige folders voor ouders, waarvan de informatie aansluit bij de leerstof van de kinderen.

Intensieve begeleiding
De individuele begeleiding van Lekker Pûh!!! is zeer intensief. Verschillende zorgverzekeraars erkennen inmiddels de kwaliteit van Lekker Pûh!!! en vergoeden (gedeeltelijk) het langdurige begeleidingstraject. De methode van Lekker Pûh!!! is ook sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. Daarvoor is ‘Het boek over jezelf’ ontwikkeld, waarin het kind na ieder consult een huiswerkopdracht maakt. Op een manier die past bij zijn leeftijd, leert het kind met bepaalde situaties om te gaan zonder zijn of haar unieke identiteit te verliezen. Je kind zal positief verbaasd zijn over zijn eigen kunnen! Door ‘Het boek over jezelf’ ontdekt het kind zijn eigen sterke kanten en bijzondere persoonlijkheid.

Vrolijke begeleiding werkt
Via Lekker Pûh!!! leren kinderen en ouders hoe je kunt groeien naar een gezond gewicht, op een speelse en vrolijke manier. We stellen samen haalbare doelen op, gaan ontdekken dat gezond eten héél lekker is en dat je van sport en spel je vanzelf goede zin krijgt!

Elk kind gun je een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, neem dan vrijblijvend contact op. Samen komen we er echt wel uit.

Lees hier o.a. het verhaal van Hanne die samen met Lekker Pûh!!! is gegroeid naar een gezond gewicht!
                 NIEUW! Volg nu ook het
                 beweegprogramma

             
Lekker Puffen!!!
Hanne voor Lekker Pûh!!!