Zoek     Contact  
(Snelle) recepten & tips

Niet alleen genoeg en gezond maar ook genieten en gezelligheid!

Inspiratie om, na een drukke werkdag, een lekkere en gezonde maaltijd voor te schotelen aan je kindje valt soms niet mee. Eten Met Plezier helpt je graag om die inspiratie weer naar boven te halen met leuke, lekkere, makkelijke én gezonde recepten! Of het nou gaat om extra groenten, een gezond tussendoortje of tóch weer een keer vis proberen. Betrek je kind bij de (voor)bereiding van de (warme) maaltijd, zo zijn ook eerder bereid om van hun “eigen” kookkunsten te proeven! Het voordeel van ze betrekken bij het kookproces is ook dat ze al een portie aandacht hebben gekregen en deze minder zullen vragen aan tafel.

De verzamelde recepten staan onderverdeeld in verschillende thema’s, zelfs voor kindjes met een allergie of Diabetes Mellitus hebben we een aantal verrassende recepten gevonden! Klik hieronder op de thema's en ga samen aan de slag!
Gezellige groenten

Smakelijke Soepen

Verrukkelijke Vis
Te Gekke Tussendoortjes
Toffe Toetjes

Slim bij Diabetes

Anti- Allergie

 Wereldeters Keet Smakelijk

Ben je aan de slag gegaan met één of meer van de recepten? Wij vinden het superleuk om hier foto’s of ervaringen van te zien! Is de keuken een kliederboel maar smullen je kinderen wel van het gerecht? Of heb je een eigen draai gegeven aan een recept? Laat het ons weten via info@etenmetplezier.nl!

Kan het eten bij jullie aan tafel gezelliger?
Maak van de maaltijd weer een fijn ‘samenzijn’ moment en meld je aan voor de workshop Kritische eters.