(Kinder)diëtist

Cora Derksen

Hallo! Ik ben Cora, in 2000 afgestudeerd als diëtist en in 2011 mijn eigen diëtistenpraktijk Eten Met Plezier gestart. Samen met mijn partner, ons dochtertje en poes Lotje woon ik in Vught. Ik rij in een broccoli auto, ja écht waar, en ben dol op drop. Als er drop in de kast ligt kan ik er maar moeilijk van afblijven.

Met mijn kennis en ervaring help ik je graag op weg naar een gezonder eetpatroon, met aandacht voor duurzame keuzes.

Van bloementuin tot voedingsjungle
Voor ik diëtist werd, was ik bloemist. Mijn creativiteit gebruik ik graag in de praktijk en maakt mijn werk éxtra leuk. Voorheen begeleidde ik voornamelijk volwassenen, maar nu richt ik me op het hele gezin. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in overgewicht en selectieve eters. 

Een stevige basis voor de toekomst
Kinderen op jonge leeftijd bewust maken van gezonde voeding is een investering in hun toekomst.
De basis die je in je jeugd meekrijgt, is belangrijk en ik besef me dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ongeacht de achtergrond, is het echter nooit te laat om te leren over voeding
en een gezonde leefstijl.

Gezond eten: een familieaangelegenheid
In mijn eigen gezin was gezonde voeding altijd belangrijk. Mijn vader kookte vroeger, nu doe ik dat samen met mijn partner. En onze dochter helpt graag mee in de keuken. Zo streven we er naar om gezonde eetgewoonten door te geven aan de volgende generatie. Maar ook bij ons is het soms een uitdaging!

Bewustwording en resultaat
Door te experimenteren met gezondere alternatieven, te leren over voedingsstoffen en te luisteren naar jouw lichaam, ontdek je de kracht van voeding. Het blijft bijzonder om te zien hoe mensen bij het bewust worden van hun voedingskeuzes met kleine aanpassingen grote stappen kunnen maken. Waarbij eigen motivatie en bereidheid om ermee aan de slag te gaan natuurlijk belangrijk zijn voor een blijvende verandering.

Samen op weg
Mijn missie: De overgang naar een gezonder eetpatroon soepeler en leuker maken. Waarbij het niet alleen draait om het gewicht op de weegschaal, maar het vinden van een goede balans tussen plezier en gezond belangrijk is. Samen bekijken we welke kleine, haalbare stappen je kunt nemen om dichter bij je doel te komen. Waarbij ik met je meedenk en motiveer om door te zetten op lastige momenten. Zodat ook voor jou gezond eten een vanzelfsprekend onderdeel van je dagelijkse routine wordt. 

Ben je klaar om de voordelen van gezonder eten te ervaren? Zet je eerste stap vandaag nog en neem contact op!

Ik kijk ernaar uit om jou, je kind of je hele gezin op een leuke en creatieve manier te begeleiden naar een betere en gezondere levensstijl! 

Lidmaatschappen:

Lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
Lid van Netwerk Kinderdiëtisten (NKD)
Lid van diëtistennetwerk transmuraal regio Den Bosch (DINETT)

AGB code/ KVK nummer:
AGB codes Persoonlijk: 24-001273/ Praktijk: 24-51390
Ingeschreven bij KvK: 51859173
Ingeschreven bij Kwaliteits register paramedici, ex. artikel 34 wet BIG onder nummer: 99902544789

Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp