Over Eten Met Plezier

Hoe het ooit begon...

Eten Met Plezier is in 2011 opgericht vanuit liefde voor gezond en lekker eten. We geloven in de kracht van gezonde voeding en delen die passie graag met jou. In een huiselijke sfeer laten we je graag zien dat gezond eten allesbehalve saai of ingewikkeld hoeft te zijn.

Het Eten Met Plezier schildpadje staat symbool voor: liefde, bescherming, gezondheid en kennis, alle ingrediënten die nodig zijn om de basis te leggen voor een lekker en gezond eetpatroon!

Ons doel is om de overgang naar een gezonder voedingspatroon soepel en plezierig te maken. Dit doen we met 1 op 1 begeleiding, handige tools, speciale consulten en (online) workshops. Zodat ook voor jou (en je gezin) gezond eten een vanzelfsprekend onderdeel van je dagelijkse routine wordt. 

 

Onze werkwijze

Optimaal gebruik maken van je kostbare tijd!

Eerste consult (60 -90 minuten)

Je ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak, waarin staat welke gegevens je mee mag nemen. Tijdens de intake maak je kennis met de diëtist en geef je je persoonlijke wensen en verwachtingen aan.

Medische gegevens

De medische gegevens worden nagevraagd. We nemen eventuele medische geschiedenis, medicatiegebruik en klachten door. Dit kan namelijk een wisselwerking hebben met je voeding.

Wegen en meten

We meten je lengte en gewicht. Eventueel wordt ook de taille (middelomvang) gemeten.  Bij kinderen wordt er ook naar de groeicurve gekeken.

Voeding doornemen

Het voedingspatroon wordt nauwkeurig besproken. Samen stellen we een persoonlijk en praktisch voedingsadvies op.

Beweegpatroon

Naast het voedingspatroon brengen we ook je beweegpatroon in kaart. En denken graag met je mee hoe je voldoende beweging in kan passen in je dagelijkse leven.

Vervolgconsulten

We stellen samen een persoonlijk adviesplan op. Vanuit hier wordt er bekeken hoeveel contactmomenten er nodig zijn. Samen kijken we hoe je stap voor stap kunt gaan werken aan een gezonder leefpatroon.

Onze locaties

Topfysiotherapie (Schijndel)

Hertog Jan II Laan 43, Schijndel, Nederland

Kinderpraktijk Eten Met Plezier (Vught)

Jachterf 23, Vught, Nederland

Topfysiotherapie (Schijndel)

Hertog Jan II Laan 43, Schijndel, Nederland

Kinderpraktijk Eten Met Plezier (Vught)

Jachterf 23, Vught, Nederland

Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp