Voedingsadvies voor volwassenen

Eten gaat ook over genieten én gezelligheid

Hoe maak je tegenwoordig nog gezonde voedingskeuzes? Waar kun je op letten wanneer je in de supermarkt loopt? Moet je wel meedoen aan al die voedingshypes? Hoe maak je een gezonde maaltijd? En hoe houd je daarbij rekening met je gezondheid?

 

Ieder heeft zijn/haar persoonlijke vragen, leefwijze en doelstellingen. Het is erg belangrijk om te kijken naar je persoonlijke situatie om zo tot een persoonlijk, afgestemd advies te komen. Een advies wat past bij jouw wensen, waarin je successen kunt vieren en valkuilen aan gaat pakken. We helpen graag om je wegwijs te maken in de voedingswereld, die continue in beweging is! We staan voor een persoonlijke aanpak waarbij we rekening houden met de praktische kant. Eten Met Plezier wil je laten zien dat gezond eten ook makkelijk én lekker kan zijn.

 

Wij helpen je graag op weg bij vragen zoals:

  • Hoe kan ik gewicht verliezen zonder het welbekende ‘dieetgevoel’
  • Wat kan ik eten bij een lactose-intolerantie?
  • Hoe kan ik bij ondergewicht ervoor zorgen dat ik weer op een gezond gewicht kom?
  • Zijn er voedingsmiddelen die ik beter kan laten staan bij maag- darmklachten?
  • Ik ben een emotie-eter, hoe kan ik hiermee leren omgaan?

Stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl,

waarin je kunt blijven genieten!

We helpen je graag om een goede basis te leggen voor een gezond en lekker eetpatroon, waarbij we rekening houden met de drukte van alledag.

Vertel...

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze werkwijze

Optimaal gebruik maken van je kostbare tijd!

Eerste consult (60 -90 minuten)

Je ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak, waarin staat welke gegevens je mee mag nemen. Tijdens de intake maak je kennis met de diëtist en geef je je persoonlijke wensen en verwachtingen aan.

Medische gegevens

De medische gegevens worden nagevraagd. We nemen eventuele medische geschiedenis, medicatiegebruik en klachten door. Dit kan namelijk een wisselwerking hebben met je voeding.

Wegen en meten

We meten je lengte en gewicht. Eventueel wordt ook de taille (middelomvang) gemeten.  Bij kinderen wordt er ook naar de groeicurve gekeken.

Voeding doornemen

Het voedingspatroon wordt nauwkeurig besproken. Samen stellen we een persoonlijk en praktisch voedingsadvies op.

Beweegpatroon

Naast het voedingspatroon brengen we ook je beweegpatroon in kaart. En denken graag met je mee hoe je voldoende beweging in kan passen in je dagelijkse leven.

Vervolgconsulten

We stellen samen een persoonlijk adviesplan op. Vanuit hier wordt er bekeken hoeveel contactmomenten er nodig zijn. Samen kijken we hoe je stap voor stap kunt gaan werken aan een gezonder leefpatroon.

Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp