Stagiaire

Daniëlle

Hoi! Mijn naam is Daniëlle, ik ben 28 jaar oud en ik ben super enthousiast om als stagiaire bij Eten Met Plezier aan de slag te gaan. 3,5 jaar geleden besloot ik om naast mijn fulltime baan als stewardess bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij de hbo-opleiding diëtetiek te gaan volgen. Het vakgebied heeft me altijd al aangetrokken, omdat ik mensen graag wil helpen om gezonder te leven. En nu kan ik die passie in de praktijk brengen!

Het vak diëtetiek leek mij altijd al een mooi en interessant vak waarbij ik mensen kan helpen om gezonder te gaan leven.

Vaardigheden ontwikkelen
Tijdens mijn stageperiode van een jaar hoop ik mezelf te ontwikkelen tot een professionele diëtist. Ik kijk ernaar uit om alle kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan toe te passen in de praktijk. De diversiteit aan cliënten en voedingssituaties binnen de praktijk zie ik als een enorme kans om te leren en te groeien.

Leuk weetje
Cora en ik kennen elkaar al een lange tijd. We woonden een aantal jaar geleden zelfs in dezelfde straat, met slechts twee deuren tussen onze huizen. Inmiddels wonen we nog steeds dicht bij elkaar, op slechts 5 minuten afstand. Dus ik ben altijd zo bij haar!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens mijn stage!

 

Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp