Diëtist

Marlijn op ‘t Hoog

Voeding is een breed begrip. Voor de één betekent dit gezelligheid, terwijl het voor een ander gekoppeld wordt aan klachten, emoties of eetproblematiek. Voeding blijft in beweging, het is dan ook moeilijk om zelf te bepalen wat je beter wel of niet kunt eten. Als diëtist én als coach wil ik samen met je bekijken wat voeding voor jou kan betekenen, zonder het welbekende ‘dieetgevoel’ te ervaren. Een praktisch advies, waarmee je vooruit kunt!

‘Het gaat om een andere leefstijl en het maken van de juiste voedingskeuzes, waarin je toch kunt blijven genieten’

Binnen mijn werkgebied als diëtist richt ik mij met name op volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. In de loop van de jaren ben ik mij met name gaan richten op het aandachtsgebied overgewicht met specialisme emotie-eten, diabetes en zwangeren. Graag stel ik samen met jou persoonlijke doelstellingen op, om stap voor stap te werken aan een gezondere levensstijl welke past binnen jouw leefwijze! Hierbij breng ik het gehele leefpatroon in kaart, denk hierbij ook aan mindful eten, beweging en het slaappatroon. Toevoegen van een belangrijk ingrediënt aan je leefwijze, namelijk aandacht!
Mijn aanpak is persoonlijk, laagdrempelig en vooral praktisch ingesteld. Stel je vragen gerust tijdens het spreekuur, per mail of telefonisch! Ik sta graag voor jou klaar!

Lidmaatschappen:
Lid van diëtistennetwerk transmuraal regio Den Bosch (DINETT)
Lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
Lid van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV)

AGB code/ KVK nummer:
AGB codes Persoonlijk: 24004271/ Praktijk: 24004315
Ingeschreven bij KvK: 68749791
Ingeschreven bij Kwaliteits register paramedici, ex. artikel 34 wet BIG onder nummer: 19912466089