Couscoussalade met feta

  • 20 min
  • 2 personen

Ingrediënten

  • 80 gram couscous
  • 1 courgette
  • 250 gram champignons
  • 100 gram rucola
  • 150 gram feta
  • balsamico azijn
  • 2 eetlepels pesto
  • pijnboompitten

Bereiding

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Bak de pijnboompitten zonder olie in een koekenpan op middelhoog vuur totdat ze lichtbruin zijn
  3. Maak de champignons en de courgette schoon en snijd deze in plakjes. Bak ze vervolgens in een koekenpan met een beetje olie. Voeg aan het eind de pesto toe
  4. Laat de couscous, champignons en courgette even afkoelen. Het is geen probleem als het nog een beetje lauw is
  5. Meng vervolgens de rucola en feta in een kom. Voeg vervolgens de andere ingrediënten toe en druppel naar smaak wat balsamico azijn over de salade

Smakelijk eten!